Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Formació

Professionals i famílies fan formació

Per a professionals i famílies

Les formacions pròpies que oferim periòdicament són:

curs estiuCurs d'estiu. Per adquirir estratègies i actituds bàsiques del treball emocional en el context educatiu en la seva dimensió grupal. 1, 2 i 3 de juliol del 2019. Podeu fer la inscripció aquí.

 

 

relax-1276639_960_720Ser per educar (Taller de creixement personal per a persones que eduquen). Actualment a Vic-Gurb. A partir d'octubre 2019, també a Barcelona.

 

Formació de llarga durada

meadow-3396746Pedagogia de l'Acompanyament - Una completa formació vivencial i teòrica que integra els enfocaments gestàltic, sistèmic, corporal.... 140 h. en 10 mòduls (un dels quals residencial) de setembre 2019 a juny 2020. Obertes les inscripcions!

 

Totes les nostres formacions han estat reconegudes com a hores de formació permanent del professorat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, a més, organitzem cursos per a la Diputació de Barcelona (per a professionals d’escoles d’educació especial, d’espais familiars i d’escoles bressol), així com xerrades per a famílies per a l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. També organitzem xerrades i formacions a demanda de diversos ajuntaments.

 

Consulta les empreses i institucions amb les que hem treballat

edifici escola

Per a escoles, AMPA, entitats i institucions

Aquesta és la nostra proposta per a famílies i centres educatius. Es tracta de temes d’interès que acostumen a ser objecte de consulta tant als serveis professionals com als centres educatius.

Les propostes detallades a continuació tenen un format de xerrada-conferència o bé de taller pràctic, a càrrec d’un professional de l’Associació Arae.

El vincle que nodreix (Primer i Segon Cicle d’Infantil)

Proves de foc: límits, conflictes, rebequeries (Primer i Segon Cicle d’Infantil)

Jo et vetllaré el son (Primer i Segon Cicle d’Infantil)

Caca, cul, pis (Primer i Segon Cicle d’Infantil)

La batalla de l’hora de dinar (Infantil i Primària)

Éssers amb cos, Educació Sexual (Infantil, Primària i Secundària)

Estimar-se com a germans

Emocions i família: el viatge comença a casa (0-18)

Contes i emocions (Primària)

La dansa de les famílies (0-18)

Comunicar-se amb els fills i filles (0-18)

Fer-se grans: autonomia i responsabilitat (Infantil i Primària)

Autoestima (Infantil i Primària)

Conviure amb adolescents (Secundària)

Fer d’avis (Avis i àvies)

Som més que dos (0-18)

Diversitat cultural i religiosa: comprendre per conviure

Podeu consultar aquí el contingut de les xerrades així com altres opcions a mida i responent a necessitats i demandes concretes.

 

Consulta les empreses i institucions amb les que hem treballat

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook

cercador