Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Formació

Professionals i famílies fan formació

Per a professionals i famílies

Les formacions pròpies que oferim periòdicament són:

Ser per educar (Taller de creixement personal per a persones que eduquen). Actualment a Vic-Gurb. A partir d'octubre 2018, també a Barcelona.

Cursos d’estiu – Sigui com a cursos sòlts, o com a part de l’Escola d’estiu d’educació d’Osona, que organitzem de forma biennal. Propers cursos d'estiu:

Acompanyament emocional i dinàmica de grups.   Barcelona, 3 a 5 de juliol.

Emocions i família. Solsona, 13 i 14 de juliol. Ben aviat tota la informació.

Pedagogia de l'Acompanyament - Una completa formació vivencial i teòrica que integra els enfocaments gestàltic i sistèmic. Més de 160 h. en 12 mòduls (un any i mig). Inici Setembre 2018. Ben aviat tota la informació.

Jornada biennal - Darrera celebrada: Escoltar el cos per escoltar el cor. Cos, educació i emocions  (Febrer 2017) Propera Jornada: Plaer i educació (Febrer 2019)

Totes les nostres formacions han estat reconegudes com a hores de formació permanent del professorat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, a més, organitzem cursos per a la Diputació de Barcelona (per a professionals d’escoles d’educació especial, d’espais familiars i d’escoles bressol), així com xerrades per a famílies per a l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona. També organitzem xerrades i formacions a demanda de diversos ajuntaments.

 

Consulta les empreses i institucions amb les que hem treballat

edifici escola

Per a escoles, AMPA, entitats i institucions

Fem formacions i xerrades a mida per a escoles, AMPA, entitats i institucions.

Podeu consultar aquí les temàtiques de xerrades i tallers.

Contacteu amb nosaltres per a altres propostes.

Consulta les empreses i institucions amb les que hem treballat

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook