Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Ser per educar. Grup de creixement personal

A Barcelona i a Vic (Gurb)

L’”educació emocional” comença per un mateix. Aprendre sobre les pròpies emocions, treballar les històries pendents o, senzillament, conèixer-se millor, és la principal eina per acompanyar emocionalment els nostres fills i filles o educands. I és en la trobada directa i autèntica amb l’altre, en un espai de cura, que podem aflorar tal com som.

Per això, presentem un taller que és alhora formatiu, vivencial, un grup de suport mutu, un acompanyament emocional…i molt més.  Una experiència transformadora per iniciar o continuar un treball de creixement personal i professional, per tal d’aprofundir en el propi desenvolupament, la vivència de les emocions, les relacions, etc.

És un espai de caire vivencial, on fem servir eines de dinàmica de grups, lúdiques i terapèutiques (Gestalt, corporal, sistèmica…). Especialment indicat per persones que per raons familiars o professionals acompanyen el creixement personal i emocional d’altres persones i en general per a tota persona que vulgui fer un pas endavant en la seva vida.

 

Alguns dels nostres alumnes diuen:

“Un auto regal. Un espai per deixar anar el cos i descobrir-me interiorment. Al llarg de les sessions he posat llum a creences i patrons, observat els meus límits i qüestionat accions i situacions”.

“El Ser per Educar per mi ha estat com una matriu on tot pot sorgir, ser reconegut i abraçat sense judicis”

“Per mi el Ser per Educar és un espai segur i d’acompanyament a un viatge personal interior”

“Per mi el Ser per Educar ha estat la sinèrgia entre el sentir que formo part d’una tribu acollidora i el trobar l’espai íntim de moments exclusius per mi”.

” El Ser per Educar ha sigut per mi un espai de compartir i comprendre; especialment cuidat per descobrir i/o explorar amb molta diversió els nostres personatges i rols més desconeguts. Un espai per SER en companyia i llibertat. Gràcies a l’Eva i el Miquel Àngel que junts ofereixen l’equilibri necessari per tal que cada persona s’hi pugui sentir a gust!”

“Per mi ha estat una gran vivència i experiència! Un espai on poder ser tu mateix, descobrir-te i deixar-te sentir l’ésser que vas ser i ets, sense judicis i amb un acompanyament molt respectuós i amorós. Un luxe gaudir i viure un espai de creixement personal tan potent. Hem abraçat i estimat entre tots tot el que ha sorgit en aquest dolç viatge. Per mi, un viatge molt recomanable i saludable. Gràcies a tots per acompanyar-me i fer-me sentir especial! Ha estat un regal treballar amb tots vosaltres. Mil gràcies de tot cor a l’Eva i al Miquel Àngel per acompanyar-nos amb tanta passió”

 

Conduït per:

MIQUEL ÀNGELMiquel Àngel Alabart, psicopedagog, terapeuta gestalt i familiar

 

 

IMG_8360Eva Martínez, mestra, terapeuta gestalt i formadora

 

 

El taller consisteix en unes 10 sessions de tres hores, aproximadament cada tres setmanes, al llarg de tot el curs, d’octubre a maig.

Calendari

Barcelona, espai TCI (en dimarts, de 18 a 21h)

Octubre 9 i 23

Novembre 6 i 20

Desembre 11

Gener 15

Febrer 12

Març 12

Abril 9

Maig 14

 

Preu: 480 € ( o dos pagaments de 250 €)

Inscripcions SerxEducar Barcelona aquí

 

Vic (Gurb) (en dimecres, de 18 a 21 h)

Octubre 17 i 31

Novembre 14 i 28

Desembre 12

Gener 16

Febrer 13

Març 13

Abril 10

Maig 15

 

Preu: 430 € (o dos pagaments de 215 €)

Inscripcions SerxEducar Vic aquí

 

S’ha sol·licitat el reconeixement de 30 hores de formació al Dep. d’Ensenyament

Si estàs interessat/da en aquest taller, envia’ns un correu a info@araebcn.com o truca’ns al 938861555 (ext 3129) o als 699491236 / 66744680 o deixa les teves dades a l’apartat Contacta i t’avisarem quan es faci la propera presentació.

 

0 responses on "Ser per educar. Grup de creixement personal"

Deixa un missatge

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook

cercador