Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Taller “Ser per educar”

A Barcelona i a Vic

L’educació emocional comença per un mateix. Aprendre sobre les pròpies emocions, treballar les històries pendents o, senzillament, conèixer-se millor, és la principal eina per acompanyar emocionalment els nostres fills i filles o educands. I és en la trobada directa i autèntica amb l’altre, en un espai de cura, que podem aflorar tal com som.

Per això, presentem un taller que és alhora formatiu, vivencial, un grup de suport mutu, un acompanyament emocional…i molt més.  Una experiència transformadora per iniciar o continuar un treball de creixement personal i professional, per tal d’aprofundir en el propi desenvolupament, la vivència de les emocions, les relacions, etc.

Serà un espai de caire vivencial, on farem servir eines de dinàmica de grups, lúdiques i terapèutiques. Especialment indicat per persones que per raons familiars o professionals acompanyen el creixement personal i emocional d’altres persones i en general per a tota persona que vulgui fer un pas endavant en la seva vida.

Alguns dels temes que es treballaran: la comunicació amb els nens i nenes i adolescents, les necessitats de l’adult, la gestió de les pròpies emocions, el lloc de l’adult davant les emocions dels infants, com influencien les relacions familiars de l’adult en les seves relacions educatives (amb fills o alumnat), etc.

 

Conduït per:

MIQUEL ÀNGELMiquel Àngel Alabart, psicopedagog, terapeuta gestalt i familiar

 

IMG_8360Eva Martínez, mestra, terapeuta gestalt i formadora en pedagogia sistèmica i en educació i emocions

 

El taller consisteix en unes 10 sessions de tres hores, aproximadament cada tres setmanes, al llarg de tot el curs, d’octubre a maig. El calendari es farà públic properament.

S’ha sol·licitat el reconeixement de 30 hores de formació al Dep. d’Ensenyament

Si estàs interessat/da en aquest taller, envia’ns un mail a info@araebcn.com o truca’ns al 938861555 (ext 3129) o als 699491236 / 66744680 o deixa les teves dades a l’apartat Contacta i t’avisarem quan es faci la propera presentació.

 

0 responses on "Taller "Ser per educar""

Deixa un missatge

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook