Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Projectes

mestra i infants al joc del mocador

Serveis educatius

Dissenyem i implementem consultoria activitats educatives o de suport psicopedagògic per a escoles, entitats, empreses, administracions, museus,etc

  • Programes d’èxit educatiu
  • Atenció a infants i joves amb necessitats especials o dificultats específiques
  • Activitats pedagògiques comunitàries
  • Disseny educatiu lligat a esdeveniments (festes, exposicions, etc.)

Alguns exemples: Organització de la Fira de Lletres de Centelles, Taller extraescolar sobre lectura i contes a les Escoles de Gurb, Tallers per a exposicions al Disseny Hub (Museu del disseny) de Barcelona, Participació d’adolescents a les Jornades de literatura llatinoamericana per a la Casa Amèrica de Barcelona, Tallers d’educació emocional a escoles de primària i secundària, etc.

llibres i revistes

Continguts editorials

Continguts per a mitjans de comunicació especialitzats: revistes, diaris, webs sobre criança, educació, psicologia, creixement personal, etc.

Nosaltres i els professionals amb que treballem escrivim textos per a diversos mitjans educatius i d’altres menes (revistes Guix, Aula, Guix d’Infantil i Aula de infantil, etc.).

A més, des d’ Arae editem íntegrament la revista Viure en família.

I estem preparant noves iniciatives per a molt aviat!

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

Cursos actius

A Facebook