AraeBCN

Qui Som

Arae: Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, la psicologia i l’acompanyament a les persones. Fem formació i suport a professionals de l’educació i a mares i pares,  atenem i acompanyem persones i famílies i fem projectes a mida per a centres i institucions. Els nostres temes principals són l’acompanyament emocional, la comunicació i les relacions, així com la innovació en l’aprenentatge.

Treballem en equip i en complicitat amb diversos prorfessionals, compartim filosofia i valors i creiem en l’aprenentatge com a part de la vida de qualsevol persona, a qualsevol edat. El nostre equip està format per professionals del camp educatiu i psicopedagògic que comparteixen una manera de veure i viure l’educació i l’aprenentatge.

A l’hora d’intervenir, fem servir eines procedents de l’humanisme, l’educació activa, la dinàmica de grups, la teràpia Gestalt, l’enfocament sistèmic, la teràpia breu enfocada en les solucions i estratègica, així com molts altres recursos. I sobre tot, els nostres propis recursos com a persones.

L'equip

miquel-angel

Director

Miquel Àngel Alabart Saludes

Mestre, psicopedagog i editor. Màster en Estudis Avançats de Psicologia. Format en teràpia Gestalt i en teràpia familiar sistèmica. Ha col·laborat com a professor i investigador en diverses universitats i té llarga experiència com a docent, orientador familiar i terapeuta, així com en l'acompanyament i supervisió d'equips educatius i de serveis socials. També ha estat cap de publicacions de l’editorial Graó. És autor del llibre El bebé feliz. Guia de la crianza natural (Ned Ed.) i co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó) i La relación entre familias y escuela. 9 ideas clave (Ed. Graó). Actualment, a més de la seva tasca a l’Associació Arae, és professor associat a la Universitat de Vic i director de les revistes Viure en família i Barbiana.

eva-martinez

Responsable de formació

Eva Martínez Pardo

Mestra, Màster en Pedagogia sistèmica i Terapeuta Gestalt. És formadora de l’ICE de la UAB i col·labora en publicacions de temàtica educativa. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, persones educadores d’àmbit no reglat, etc., així com en l'acompanyament i supervisió d'equips educatius i de serveis socials. És co-autora del llibre Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó) i de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó). És presidenta de l’Associació Arae.

Col·laboradors estables

Ma José Lechon

Administrativa

 

Mireia Bosch Mateu

Comunicació

Col·laboradores

Susanna Llaudet. Mestra i pedagoga. Col·labora amb l’Espai d’atesa i acompanyament.

Alba Carrasco. Mestra d’educació especial. Col·labora amb l’Espai d’atesa i acompanyament.

Alba Rosique. Psicòloga. Terapeuta familiar. Col·labora amb l’Espai d’atesa i acompanyament i en els grups de Jocs i Emocions.

Sandra. Professora d’institut i terapeuta Gestalt. Treballa al Projecte Creix.

Regina Padierna. Educadora social i terapeuta Gestalt. Treballa al Projecte Creix.

Gerard Garcés. Educador social i actor. Col·labora en els grups de Jocs i Emocions

Marian Toril. Actriu i educadora. Porta el projecte “Tresor a la vista”.

Íngrid Colom. Mestra i psicopedagoga. Porta el projecte “Tresor a la vista”.

 

 

Empreses i entitats col·laboradores

Ajuntament de Barcelona, Institut Municipal d'Educació

Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Ajuntament de Tona

Associació Avesedari

Associació Entramat

Càritas Manresa

Centre Àgora XXI, Manresa

Centre Matís, Solsona

Centre Nexes, Barcelona

Centre Unesco de Catalunya

CIFE Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Comunitat d’aprenentatge Riu

Consell Comarcal d'Osona

Editorial Graó

Espai TCI

Familiasenruta.com

Federació de moviments de renovació pedagògica de Catalunya (FMRP)

Fundació Claudio Naranjo

Grup de mestres d’Osona

Mancomunitat La Plana

Obra Social La Caixa

Seminari de Vic