AraeBCN

Qui Som

Arae: Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, la psicologia i l’acompanyament a les persones. Fem formació i suport a professionals de l’educació i a mares i pares,  atenem i acompanyem persones i famílies i fem projectes a mida per a centres i institucions. Els nostres temes principals són l’acompanyament emocional, la comunicació i les relacions, així com la innovació en l’aprenentatge.

Treballem en equip i en complicitat amb diversos prorfessionals, compartim filosofia i valors i creiem en l’aprenentatge com a part de la vida de qualsevol persona, a qualsevol edat. El nostre equip està format per professionals del camp educatiu i psicopedagògic que comparteixen una manera de veure i viure l’educació i l’aprenentatge.

A l’hora d’intervenir, fem servir eines procedents de l’humanisme, l’educació activa, la dinàmica de grups, la teràpia Gestalt, l’enfocament sistèmic, la teràpia breu enfocada en les solucions i estratègica, així com molts altres recursos. I sobre tot, els nostres propis recursos com a persones.

L'equip

Direcció: Miquel Àngel Alabart. Psicopedagog i Terapeuta Gestalt i Familiar Sistèmic. Diploma d'Estudis Avançats en Psicologia. És autor de diversos llibres sobre criança, educació i acompanyament emocional. És director de la revista Viure en família i professor de la Universitat de Vic. És terapeuta, formador i director de l'Associació Arae. Vegeu més informació aquí

 

Ester Dorado. Educadora i Terapeuta Gestalt. Tècnica en psicologia a l'aula espec. en trastorns de conducta i de l'aprenentatge. Gestalt Play Therapist. És educadora del projecte Creix i formadora de l'associació.

 

 

Laura González. Psicòloga sanitària. Neuropsicòloga. Terapeuta Gestalt. Experiència en diversos camps de la psicologia clínica, les dificultats d'aprenentatge i les addiccions. Fa diagnòstics integrals i intervenió amb infants, adolescents i adults.

 

Núria Ortuño.Llic. en Belles Arts i Artterapeuta. Formació en Educació Viva i Pràctiques Restauratives. Té experiència com a educadora i facilitadora de processos grupals i està especialitzada en acompanyament emocional, gestió dels conflictes i de la diversitat. És educadora del projecte Creix.

 

Alba Serrat. Biòloga, terapeuta Gestalt i sistèmica. Té experiència en acompanyament emocional a grups i centres educatius. Participa en projectes d'assessorament a famílies i escoles. És educadora del projecte Creix.

 

 

Arnau Casanovas. Mestre CAFE i actor. És educador del projecte Coach i del projecte Creix

 

 

 

 Ainoha Barba És Educadora Social i Arterapeuta. Té experiència en desenvolupament i gestió de projectes socials i educatius. Ofereix un espai segur, saludable i de confiança, on la creativitat i l'expressió esdevenen eines per a la vida. És educadora del projecte Creix.

 

Arantxa Perales. Educadora social, pedagoga i mediadora. És facilitadora de l'Escoleta dels avis i les àvies