AraeBCN

Joc i emocions, continua en dansa

Joc i emocions és un grup adreçat a qualsevol nen o nena amb ganes de conèixer-se millor i passar-ho bé amb els altres i, molt especialment, a aquells nens i nenes que per dificultats familiars, escolars o per qualsevol altra raó, necessitin expressar, aprendre a comunicar-se millor o resoldre algun problema.

 

Un grup on aprendre a gestionar les emocions

Impulsem de nou el grup de Joc i emocions per a infants, un espai on recuperar i potenciar la capacitat d’expressar-se, relacionar-se, aprendre a gestionar les emocions i, en definitiva, tenir recursos per viure les diverses situacions que ens planteja la vida de la forma més saludable. I això ho farem a través de jocs, dinàmiques, l’expressió artística i corporal, la conversa, etc.

A Arae creiem que totes les persones poden aprendre a viure i connectar amb les seves emocions, i a través d’elles, posar més consciència en les pròpies necessitats i en la manera de gestionar-les. També sabem que els grups, amb els seus moments d’interacció, de joc o de comunicació, són un dels millors espais per ajudar-nos els uns als altres en aquest procés de creixement. I creiem que la infància és un moment privilegiat per connectar amb la pròpia essència i aprendre a créixer de forma plena.

 

Les sessions són quinzenals i conduïdes per l’Eva Martínez, mestra, formadora i terapeuta formada en Gestalt i en Pedagogia sistèmica; i la Berta Fernández, psicopedagoga i terapeuta.

 

Més informació:

info@araebcn.com

938 861 555 (ext. 3129) /  699 491 236 / 667 994 680

 

Vic: 2 dimecres al mes

Solsona (Espai Matís): 2 dijous al mes

Barcelona (Espai TCI): 2 diesal mes (pendent de confirmació)

2 setembre, 2019

1 responses on "Joc i emocions, continua en dansa"

Deixa un missatge