Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Qui Som

Arae: Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, la psicologia i l’acompanyament a les persones. Fem formació i suport a professionals de l’educació i a mares i pares,  atenem i acompanyem persones i famílies i fem projectes a mida per a centres i institucions. Els nostres temes principals són l’acompanyament emocional, la comunicació i les relacions, així com la innovació en l’aprenentatge.

Treballem en equip i en complicitat amb diversos prorfessionals, compartim filosofia i valors i creiem en l’aprenentatge com a part de la vida de qualsevol persona, a qualsevol edat. El nostre equip està format per professionals del camp educatiu i psicopedagògic que comparteixen una manera de veure i viure l’educació i l’aprenentatge.

A l’hora d’intervenir, fem servir eines procedents de l’humanisme, l’educació activa, la dinàmica de grups, la teràpia Gestalt, l’enfocament sistèmic, la teràpia breu enfocada en les solucions i estratègica, així com molts altres recursos. I sobre tot, els nostres propis recursos com a persones.

L'equip

miquel-angel

Director

Miquel Àngel Alabart Saludes

Mestre, psicopedagog i editor. Màster en Estudis Avançats de Psicologia. Format en teràpia Gestalt i en teràpia familiar sistèmica. Ha col·laborat com a professor i investigador en diverses universitats i té llarga experiència com a docent, orientador familiar i terapeuta. També ha estat cap de publicacions de l’editorial Graó. És autor del llibre El bebé feliz. Guia de la crianza natural (Ned Ed.) i co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). Actualment, a més de la seva tasca a l’Associació Arae, és professor associat a la Universitat de Vic i director de la revista Viure en família.

eva-martinez

Responsable de formació

Eva Martínez Pardo

Mestra, Màster en Pedagogia sistèmica i Terapeuta Gestalt. És formadora de l’ICE de la UAB i col·labora en publicacions de temàtica educativa. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, persones educadores d’àmbit no reglat, etc. És co-autora del llibre Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó) i de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó). És presidenta de l’Associació Arae.

Col·laboradors estables

FOTO TONI

Toni Rubio

És Educador Social, amb llarga experiència amb el treball amb infància i adolescència. Ha treballat i gestionat centres residencials, de justícia juvenil, d’acollida, casals infantils, etc. Actualment, amb la seva parella són família acollidora professional. Ha cursat el Postgrau en Pedagogia sistèmica i coaching sistèmic a la UB i està realitzant formació en Resolució de conflictes i mediació familiar sistèmica per la UdG. És soci fundador de l’Associació Entramat de lleure per joves amb diversitat funcional, membre de les comissions d’infància i d’ètica del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya (CEESC) i representant d’aquest a la Taula nacional per la infància i a l’Observatori de l’infant. És autor de diverses ponències i articles i ha participat en publicacions col·lectives sobre infància tutelada, com Trauma, contexto y exclusión (Ed. GEU).

 

aida

Aida Blancafort

És Mestra d'Educació Infantil i llicenciada en Dret. Actualment col·labora amb Arae com a educadora a l'activitat El Gust per la Lectura,  en col·laboració amb AMPAs, tasca que combina amb la seva tasca en l'àrea de Recursos Humans en una empresa de serveis. Interessada en l'Educació Emocional, el creixement i l'aprenentatge de les persones i els infants.

agnes

Agnès Capera

Psicòloga, psicoterapeuta Gestalt i professorta de Ioga Kundalini. Té postgraus en Teràpia Breu Sistèmica i com a Terepeuta Integrativa. Formada en Reorganització Neurofuncional i com a Doula. S’ha interessat també per la PNL, Constel.lacions Familiars, Gestalt Coach, Pedagogia Waldorf i Antroposofia i Pedagogia Lliure. Ha treballat amb joves, famílies i grups en els àmbits de la sexualitat, el gènere, la salut, les drogodependències i l’exclusió social.

Empreses i entitats col·laboradores

Associació Avesedari

Centre Àgora XXI, Manresa

Centre Nexes, Barcelona

Centre Unesco de Catalunya

CIFE Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Comunitat d’aprenentatge Riu (Gurb)

Editorial Graó

Familiasenruta.com

Federació de moviments de renovació pedagògica de Catalunya (FMRP)

Grup de mestres d’Osona

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

Cursos actius

A Facebook