AraeBCN

Qui Som

Arae: Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, la psicologia i l’acompanyament a les persones. Fem formació i suport a professionals de l’educació i a mares i pares,  atenem i acompanyem persones i famílies i fem projectes a mida per a centres i institucions. Els nostres temes principals són l’acompanyament emocional, la comunicació i les relacions, així com la innovació en l’aprenentatge.

Treballem en equip i en complicitat amb diversos prorfessionals, compartim filosofia i valors i creiem en l’aprenentatge com a part de la vida de qualsevol persona, a qualsevol edat. El nostre equip està format per professionals del camp educatiu i psicopedagògic que comparteixen una manera de veure i viure l’educació i l’aprenentatge.

A l’hora d’intervenir, fem servir eines procedents de l’humanisme, l’educació activa, la dinàmica de grups, la teràpia Gestalt, l’enfocament sistèmic, la teràpia breu enfocada en les solucions i estratègica, així com molts altres recursos. I sobre tot, els nostres propis recursos com a persones.

L'equip

miquel-angel

Director

Miquel Àngel Alabart Saludes

Mestre, psicopedagog, terapeuta i editor. Màster en Estudis Avançats de Psicologia. Format en teràpia Gestalt i en teràpia familiar sistèmica. Ha col·laborat com a professor i investigador en diverses universitats i té llarga experiència com a docent, orientador familiar i terapeuta, així com en l'acompanyament i supervisió d'equips educatius i de serveis socials. També ha estat cap de publicacions de l’editorial Graó. És autor del llibre El bebé feliz. Guia de la crianza natural (Ned Ed.) i co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casa; La relación entre familias y escuela. 9 ideas clave; i L'infant que va cap al món. 20 converses al voltant de la criança (tots tres a Ed. Graó). Actualment, a més de la seva tasca com a terapeuta i formador a l’Associació Arae, és professor associat a la Universitat de Vic i director de les revistes Viure en família i Barbiana.

Consulteu el perfil complet aquí

 

 

Persones col·laboradores

Arnau Casanovas. Mestre CAFE i actor. És educador del projecte Coach i del projecte Creix

Ester Dorado. Educadora social i terapeuta Gestalt. És educadora i terapeuta del projecte Creix

Mònica Martínez. Mestra i terapeuta Gestalt. És educadora i terapeuta del projecte Creix

Arantxa Perales. Educadora social, pedagoga i mediadora. És facilitadora de l'Escoleta dels avis i les àvies

 

 

Empreses i entitats col·laboradores

Ajuntament de Barcelona, Institut Municipal d'Educació

Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Ajuntament de Tona

Associació Avesedari

Associació Entramat

Càritas Manresa

Centre Àgora XXI, Manresa

Centre Matís, Solsona

Centre Nexes, Barcelona

Centre Unesco de Catalunya

CIFE Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Comunitat d’aprenentatge Riu

Consell Comarcal d'Osona

Editorial Graó

Espai TCI

Familiasenruta.com

Federació de moviments de renovació pedagògica de Catalunya (FMRP)

Fundació Claudio Naranjo

Grup de mestres d’Osona

Mancomunitat La Plana

Obra Social La Caixa

Seminari de Vic