AraeBCN

Orientació i teràpia

terapia familiar sistèmica

Orientació i teràpia

Les activitats d’Orientació i teràpia es fan a les ciutats de Barcelona (Cercle Gestalt) i Vic (Gest).

Us oferim un espai d’atesa i acompanyament a persones i famílies, per tal de millorar la comunicació, les relacions i el benestar emocional.

Volem ajudar les persones i les famílies a créixer tot desplegant els seus propis recursos. Per a això, oferim un seguit de serveis per al treball personalitzat, de forma individual o familiar. Treballem des d’una perspectiva interdisciplinària i integrant diversos enfocaments.

Servei d’atenció a famílies

Orientació educativa i teràpia familiar. Dificultats en les relacions pares-fills, dins la parella, comunicació, malestar infantil, gestió de la separació, etc.

Teràpia individual i de parella

Espai de treball sobre les pròpies emocions. Autoconeixement i  creixement personal, crisis personals, ansietat, dificultats a la feina, en les relacions, baixa autoestima, presa de decisions, etc.

Grup de joc i emocions

Grup adreçat a qualsevol nen o nena amb ganes de conèixer-se millor i passar-ho bé amb els altres, i molt especialment, a aquells nens i nenes que per dificultats familiars, escolars o per qualsevol altra raó, necessitin expressar, aprendre a comunicar-se millor o resoldre algun problema.

 

Per més informació o demanar hora, podeu contactar al telèfon 699 491 236

 

Consulta les empreses i institucions amb les que hem treballat

adult i infant

 Atenció psicopedagògica

Avaluació i tractament de dificultats d’aprenentatge, de lecto-escriptura, etc. des d’una visió integral de la persona.

Ajudem infants, joves i centres a millorar les seves competències i habilitats a través d’atenció personalitzada i projectes específics.

Introduïm activitats d’entrenament de la lectura a través de l’eficaç mètode Glifing, que aconsegueix millores en tandes de 16 setmanes. Alhora, ho complementem amb altres propostes més globals per al desenvolupament integral de les habilitats lectores i de l’aprenentatge en general.

Les activitats d’Atenció psicopedagògica es fan a Barcelona (Cercle Gestalt) i Vic (Gest).

 

Ara posem l’acompanyament, la teràpia i el suport a l’aprenentatge més a l’abast de les famílies amb menys recursos gràcies a les beques amb les quals comptem.

 

Per més informació o demanar hora, podeu contactar al telèfon 699 491 236 

 

Consulta les empreses i institucions amb les que hem treballat