AraeBCN

Taller d’ autoconeixement teòric i vivencial

Curs d’estiu organitzat conjuntament amb la Fundación Claudio Naranjo  //

7 a 11 de juliol del 2016

logo FCNEspecífic per a comunitats educatives, amb voluntat d’arribar a mestres, educador@s, acompanyants, pares i mares.

 

Aquest mòdul introductori proposa una dinàmica teòrica i vivencial d’exploració de les diferents estratègies d’adaptació apreses com a respostes d’emergència en els primers anys de vida, per obtenir atenció, reconeixement i amor; i que seguim utilitzant de manera automàtica i inconscient. La idea és poder també explorar quins efectes tenen les nostres pròpies estratègies d’adaptació sobre els nens i nenes que acompanyem, siguin alumnes o fills.


Amb ASSUMPTA MATEU i JUAN CARLOS CALVO

 

Nota: aquest curs es realitzarà en castellà.

 

logo MECRECONEGUT PEL MINISTERIO DE EDUCACIÓN COM A FORMACIÓ PERMANENT DEL  PROFESSORAT

 

El curs està destinat a Comunitats Educatives: grups de al menys 3 persones: educadores/as, docents i pares/mares d’AMPAs de qualsevol tipus de centre educatiu (infantil, primària, secundària, Cicles Formatius, Educació Social, etc), així com a Equips Directius, Departaments d’ Orientació i personal d’Administració i Serveis del Centre.

Per aquest motiu invitem al compromís de dissenyar i realitzar una Proposta Creativa juntament amb persones del teu centre o centres propers. (Llegeix més informació sobre la proposta creativa aquí)

És una experiència profundament vivencial on es realitzen reunions plenàries i treballs en petits grups. La formació té dos objectius prioritaris:

a. Indagar en com facilitem i / o obstaculitzem l’aprenentatge propi i dels menors, les famílies i les persones adultes des de la nostra personalitat.

b. En el cas de les comunitats, propiciar Comunitats Educatives Creatives. Per a això, un dels requisits és comprometre a dur a terme una Proposta Educativa Creativa conjuntament amb almenys 2 persones més que realitzin el curs del mateix centre i, excepcionalment, de diferents centres educatius.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA I INSCRIPCIONS:

 

On: Sala d’actes del Seminari de Vic. Ronda de Francesc Camprodon, 2
08500 Vic (Barcelona) veure mapa

 

Quan: 7 a l’11 de juliol del 2016. Del 7 al 10 l’horari serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. El dia 11, de 10 a 14 h

 

Preu i inscripcions: 250 € (curs + coffee breaks + dinars dels dies 7 al 10).

Per inscriure’t fes clic en aquest formulari

 

Necessitats especials


Hi haurà opció de menú vegetarià així com la possibilitat d’adaptar la dieta a altres necessitats (si us plau, indica-ho al formulari en el moment de la inscripció). Les instal·lacions són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Contacte:

Associació Arae: info@araebcn.com  / 93.886.15.55 (ext. 3129)

Mòbil d’ informació sobre aquest curs: 637.121.838

Fundación Claudio Naranjo:

educacion@fundacionclaudionaranjo.com
http://www.fundacionclaudionaranjo.com

Telf. 640602178 i 648.941.721

introcomeduvic.wordpress.com

 

0 responses on "Taller d' autoconeixement teòric i vivencial"

Deixa un missatge