AraeBCN

Professorat de la formació Pedagogia de l’Acompanyament 2020-2021

Direcció:

Miquel Àngel Alabart

Mestre, psicopedagog, terapeuta i editor. Format en Teràpia Gestalt i en Teràpia Familiar Sistèmica. Director de l’Associació Arae on treballa com a terapeuta familiar i individual. És formador per a nombrosos centres educatius, entitats, etc. i professor associat de la Universitat de Vic. És autor de El bebé feliz. Guía de la crianza natural (NED Ed.), co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casaFamilia y escuela. 9 ideas clave  (Ed. Graó) i director de les revistes Viure en família i Barbiana.

Eva Martínez

Mestra, formadora i terapeuta. Formada en Teràpia Gestalt i Pedagogia Sistèmica. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, etc. És autora de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó) i co-autora de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). És presidenta de l’Associació Arae.

Col·laboradores:

 

Núria Gros

Pedagoga i educadora social. Guia Montessori. Terapeuta Gestalt especialitzada en infància i família. Formada en Teràpia del Joc i Sandplay. Pedagoga sistèmica. Formada en constel·lacions familiars individuals, criança ecològica i prevenció psicosocial. Directora del Centre Damara, espai d’acompanyament a la infància i a les seves famílies.

 

Sylvia Palou

Mestra, psicòloga, màster en Pedagogia Sistèmica, formada en Eneagrama, Centres d’energia, Constel·lacions familiars i en Teràpia corporal integrativa. Ha estat mestra d’infantil, professora a la Universitat Ramon Llull i a la Universitat Autònoma de Barcelona i formadora de l’ICE de la UAB. És directora de l’espai 3 sentits de Cardedeu, un centre de formació, reflexió i acompanyament psicològic i pedagògic, basat en la mirada sistèmica, corporal i holística.

María Micaela SauraMaria Saura

Codirectora de l’Espai TCI Mallorca. És llicenciada en Ciències de l’activitat física i l’esport. Formada com a Terapeuta gestalt i en psicoteràpia integrativa en el programa SAT del Dr. Claudio Naranjo. Terapeuta corporal integrativa. Postgrau psicocorporal amb Cherif Chalakani. Postgrau “Prevenció de la neurosis” amb Evania Reichert i Sergio Veleda. Docent de Teràpia Corporal Integrativa.

16 juny, 2020

1 responses on "Professorat de la formació Pedagogia de l'Acompanyament 2020-2021"

Deixa un missatge