Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

PdA Mòdul 5. Acompanyar el dolor dels infants

Aferrament 

Patiment infantil-Trauma

Conte

 

Bibliografia

Barudy, J. i Dantagnan, M. (2009): Los buenos tratos a la infancia: parentalidad, apego y resiliencia. Barcelona: Gedisa.

Barudy, J. i Dantagnan, M. (2010): Los desafíos invisibles de ser madre o padre. Manual de evaluación de las competencias y la resiliencia parental. Barcelona: Gedisa.

Barudy, J. i Dantagnan, M. (2011): La fiesta mágica y realista de la resiliencia infantil: manual y técnicas terapéuticas para apoyar y promover la resiliencia de los niños, niñas y adolescentes. Barcelona: Gedisa.

Gerhardt, Sue (2016):  El amor maternal. La influencia del afecto en el cerebro y las emociones del bebé. Sitges: Eleftheria.

Siegel, D. J. (2018): Tormenta cerebral. Barcelona: Alba

Van der Kolk, B. (2017): El cuerpo lleva la cuenta. Cerebro, mente y cuerpo en la superación del trauma. Sitges: Eleftheria.

Wallin, D. J. (2012): El apego en psicoterapia. Bilbao: Desclée de Bower

(per a altra bibliografia sobre teoria del vincle, vegeu el Mòdul 1)

31 gener, 2020

0 responses on "PdA Mòdul 5. Acompanyar el dolor dels infants"

Deixa un missatge

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook

cercador