AraeBCN

La PNL de les possibilitats

Per Susanna Arjona

Em meravella la nostra facilitat com a educadors de crear i reciclar recursos, gestar idees, girar conceptes, innovar…

Voldria meravellar-me també, en aquest camí tan apassionant d’acompanyar educadors, del moment en què som capaços de mirar-nos. Aquesta mirada interior cap al recurs que ja som nosaltres. Una mirada interior envers com parlem amb nosaltres mateixos, com ens cuidem, com ens acompanyem a créixer i brillar.

Us proposo doncs un espai per experimentar això de la mà principalment de la Programació Neurolingüística, juntament amb Mindfulness, respiració conscient i un treball profund i amorós cap a l’infant que vam ser. Aquest infant, la seva presència i l’adult que ja som, si els escoltem amb atenció, ens porten a un món ple de possibilitats.

Susanna Arjona oferirà un curs amb el mateix títol a l’Escola d’estiu d’educació d’Osona, de l’Associació Arae. Inscriu-t’hi ja fent clic aquí.

SUSANNA ARsusiJONA

Psicopedagoga. Màster Trainer en Programació Neurolingüística, Máster en PNL&Coaching. Especialista en Processament cerebral i entrenament neurocognitiu.

Terapeuta en EFT i EMDR, Coach educatiu i Coach Wingwave. Membre de l’Equip de Psicologia del CCE Montessori-Palau.

Consultora de la UOC, Col.laboradora de l’Institut Gestalt de Barcelona. Formació en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT de Claudio Naranjo.

0 responses on "La PNL de les possibilitats"

Deixa un missatge