AraeBCN

Emocions i família

Per raons diverses, s’ha cancel·lat aquesta formació durant les dates anunciades. Properament s’anunciaran noves dates, també a Solsona. Disculpeu les molèsties.

Solsona, 13 i 14 de juliol

Amb Miquel Àngel Alabart i Eva Martínez Pardo

L’educació emocional comença per un mateix. Aprendre sobre les pròpies emocions, treballar les històries pendents o, senzillament, conèixer-se millor, és la principal eina per acompanyar emocionalment els nostres fills i filles o educands. I és en la trobada directa i autèntica amb l’altre, en un espai de cura, que podem aflorar tal com som.

Per això, presentem un taller que és alhora formatiu, vivencial, un grup de suport mutu, un acompanyament emocional…i molt més.  Una experiència transformadora per iniciar o continuar un treball de creixement personal i professional, per tal d’aprofundir en el propi desenvolupament, la vivència de les emocions, les relacions, etc.

Serà un espai de caire vivencial, on farem servir eines de dinàmica de grups, lúdiques i terapèutiques. Especialment indicat per persones que per raons familiars o professionals acompanyen el creixement personal i emocional d’altres persones i en general per a tota persona que vulgui fer un pas endavant en la seva vida.

Continguts del curs

  • Educació, emocions i autoestima
  • La gestió de les emocions i la connexió amb les necessitats pròpies
  • Relacions familiars de l’adult i relacions d’educació
  • El lloc de l’adult i els recursos per acompanyar la vivència de les emocions dels infants
  • Comunicació assertiva i no violenta

miquel-angel Miquel Àngel Alabart, mestre, psicopedagog, terapeuta i editor. Format en Teràpia Gestalt i en Teràpia Familiar Sistèmica. És autor del llibre El bebé feliz. Guia de la crianza natural (Ned Ed.) i co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). Actualment, a més de la seva tasca a l’Associació Arae, és professor associat a la Universitat de Vic, i director de la revista Viure en família.

eva-martinez Eva Martínez Pardo, mestra, formadora i terapeuta. Formada en Teràpia Gestalt i Pedagogia Sistèmica. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, etc. És autora de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó) i co-autora de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). Col·labora habitualment en publicacions de temàtica educativa. Presidenta de l’Associació Arae.

Dades pràctiques

Dates: 13 i 14 de juliol del 2018

Per raons diverses, s’ha cancel·lat aquesta formació durant les dates anunciades. Properament s’anunciaran noves dates, també a Solsona. Disculpeu les molèsties.

Horaris: Divendres de 17 a 20 h i dissabte de 10 a 20 h (amb 1,5 h per dinar)

Lloc: Espai Matís, Pg. Pare Claret, 7, 1r, Solsona

Preu: 85 € persona / 150 € parella

Per al dinar de dissabte, diferents possibilitats:

  • Es pot portar de casa i a la cuina de Matís s’escalfa i s’usen els estris que us calguin.
  • Podeu sortir a dinar fora i retornar a la tarda.

Ja t’hi pots inscriure!

  1. Envia un e-mail a mcasas@copc.cat o trucant al 667 02 45 57
  2. Fes un ingrés al cte. ES35 1491 0001 2820 2377 8323 (Associació Arae) posant com a concepte el cognom de la persona inscrita i “Curs Solsona” (per exemple Garcia Curs Solsona).

Formació realitzada en col·laboració amb:

12 maig, 2018

0 responses on "Emocions i família"

Deixa un missatge