AraeBCN

El gust per la lectura

Un extraescolar molt especial

Aquest curs hem realitzat per primer cop però amb molta força – amb tres grups! – un extraescolar ben especial. Es tracta d’ ”El gust per la lectura”, un encàrrec de l’AMPA de les Escoles de Gurb que ens ha fet molta il·lusió tirar endavant. Partim d’una idea clara: el gust per la lectura s’adquireix…gaudint de la lectura! I per això juguem, riem, representem, ens disfressem, retallem, enganxem, expliquem contes, ens emocionem…i és clar, també llegim en veu alta, un de sol, o en grup, o cadascú a casa seva… i comentem el que llegim, i també el que ens passa fora dels contes, perquè la lectura i la vida s’assemblen molt; i per això també busquem respostes a les mil preguntes que ens fem tot remenant lectures i històries.

El format és el d’un extraescolar normal, una hora després de classe. L’educadora de l’entitat, l’Aida, porta propostes, idees i lectures, adaptades a cada edat. Però després, dins aquest marc, tot es parla, es replanteja i s’acorda, perquè siguin els propis nens i nenes els veritables protagonistes de l’espai. No cal dir que, tot i que, per cert, llegir no és obligatori, els nens i nenes llegeixen i s’ho passen pipa fent-ho! (I…xit! sabeu què? ens sembla que l’Aida també!).

Si voleu portar l’ extraescolar “El gust per la lectura” a la vostra escola, contacteu l’Associació Arae a través de: info@araebcn.com o dels telèfons 93.886.15.55 (ext. 3129) o al mòbil 699.49.12.36

IMG_0018-2

IMG_0108

IMG_0026

28 abril, 2016

0 responses on "El gust per la lectura"

Deixa un missatge