Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Xerrada-Taller amb Carles Parellada sobre Famílies i Escola

Xerrada-Taller amb Carles Parellada, mestre i terapeuta familiar

Famílies i Escola: una aliança clau per al benestar i l’aprenentatge

La complicitatcarles_parellada entre famílies i escola s’ha revelat com a clau, tant per al benestar de l’alumnat, com per a la millora en l’aprenentatge. Quins són els elements que ho afavoreixen? Com crear ponts de comunicació? Com podem acompanyar plegats els processos de vida dels infants i dels joves? Com gestionar les situacions en què famílies i escoles no es troben? Si podem desplegar la confiança entre famílies i escola, podrem generar projectes de futur per a infants i joves.

 

L’activitat tindrà dues parts:

  1. Xerrada introductòria: la relació famílies-escola des d’una perspectiva sistèmica.
  1. Taller de treball sobre casos aportats per alguns dels participants.

Nota: si voleu treballar el vostre cas durant el taller, escriviu un mail a info@araebcn.com i us comunicarem si ha estat escollit. Els casos poden ser referits directament a la relació família-escola, el possible abordatge sistèmic d’algun cas personal de dificultats de relació o d’aprenentatge a l’escola, etc.

 

Carles Parellada és mestre i terapeuta familiar. És formador en Pedagogia Sistèmica a l’Institut Gestalt de Barcelona i formador a l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dia: Dimecres, 15 de febrer del 2017

Hora: 18:30 h.

Lloc: Seminari de Vic (Rda. Camprodon, 2).

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Podeu inscriure-us aquí.

 

0 responses on "Xerrada-Taller amb Carles Parellada sobre Famílies i Escola"

Deixa un missatge

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook

cercador