AraeBCN

Professorat del curs Pedagogia de l’Acompanyament

Toni Aguilar

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Psicoterapeuta Gestàltic i Corporal. Director de l’Espai Gestalt i l’Espai TCI. Deixeble i col·laborador de Claudio Naranjo.

Miquel Àngel Alabart

Mestre, psicopedagog, terapeuta i editor. Format en Teràpia Gestalt i en Teràpia Familiar Sistèmica. Director de l’Associació Arae on treballa com a terapeuta familiar i individual. És formador per a nombrosos centres educatius, entitats, etc. i professor associat de la Universitat de Vic. És autor de El bebé feliz. Guía de la crianza natural (NED Ed.), co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó) i director de la revista Viure en família.

Maryorie Dantagnan

Pedagoga, psicòloga infantil i psicoterapeuta infanto juvenil. Coordinadora del Programa d’Atenció terapèutica infantil del Centre EXIL (Centro Médico Psico Social para víctimas de violación de derechos humanos y tortura). Co-directora de IFIV (Instituto de Formación e Investigación Acción sobre la violencia y promoción a la Resiliencia). Formadora del Diplomat de Màster en Traumateràpia Sistèmica InfantoJuvenil.

Sylvia Kabelka

Llicenciada en traducció i interpretació per la Universitat de Viena. Assesora psicosocial i coach sistèmic a Wiener Neustadt (Àustria). Fundadora i directora de BETH – Centre d’ Assesorament en Sistemes Humans. Formada en Constel·lacions Sistèmiques, PNL i Hipnoteràpia. Des de 2000 imparteix tallers d’ autoexperiència i formació en Assessorament sistèmic Integratiu i Constel·lacions Sistèmiques a Espanya i Àustria.

Eva Martínez

Mestra, formadora i terapeuta. Formada en Teràpia Gestalt i Pedagogia Sistèmica. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, etc. És autora de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó) i co-autora de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). És presidenta de l’Associació Arae.

Sílvia Palou

Mestra i psicòloga. Formada en Pedagogia Sistèmica, Eneagrama, Centres d’energia, Constel·lacions familiars i Teràpia Corporal Integrativa. És Co-directora del post-grau de la UAB d’“ Educació sistèmica i multidimensional” i Professora en el màster de “Educació sistèmica i multidimensional” de la Universitat de Girona i de la Universitat Rovira i Virgili. És directora del centre 3 Sentits.

David Riera i Anna Sala

Llicenciats en Psicologia amb postgrau d’especialització Infanto-juvenil i màster en Teràpia Breu Estratègica. Són co-directors del centre Es Calidoscopi on es dediquen a la intervenció psicològica en la infància, en l’adolescència i en la família, així com a la formació i l’assessorament a professionals vinculats a l’àmbit infanto-juvenil. També són membres de l’equip d’atenció psicològica a les famílies en situació de violència ascendent del Govern de les Illes Balears i professors associats de l’àrea de Treball Social de la Universitat de les Illes Balears.

Maria Saura

Llicenciada en Ciències de l’Activitat física i l’esport. És terapeuta gestalt i terapeuta corporal integrativa (T.C.I.). És docent en la formació de Teràpia Corporal Integrativa i co-directora de l’Espai TCI de Mallorca.

31 maig, 2018

1 responses on "Professorat del curs Pedagogia de l'Acompanyament"

Deixa un missatge