AraeBCN

Professorat de la formació Pedagogia de l’Acompanyament 2019-2020

Miquel Àngel Alabart

Mestre, psicopedagog, terapeuta i editor. Format en Teràpia Gestalt i en Teràpia Familiar Sistèmica. Director de l’Associació Arae on treballa com a terapeuta familiar i individual. És formador per a nombrosos centres educatius, entitats, etc. i professor associat de la Universitat de Vic. És autor de El bebé feliz. Guía de la crianza natural (NED Ed.), co-autor de Emocions i família. El viatge comença a casaFamilia y escuela. 9 ideas clave  (Ed. Graó) i director de les revistes Viure en família i Barbiana.

 

Sylvia Kabelka

Llicenciada en traducció i interpretació per la Universitat de Viena. Assesora psicosocial i coach sistèmic a Wiener Neustadt (Àustria). Fundadora i directora de BETH – Centre d’ Assesorament en Sistemes Humans. Formada en Constel·lacions Sistèmiques, PNL i Hipnoteràpia. Des de 2000 imparteix tallers d’ autoexperiència i formació en Assessorament sistèmic Integratiu i Constel·lacions Sistèmiques a Espanya i Àustria.

Eva Martínez

Mestra, formadora i terapeuta. Formada en Teràpia Gestalt i Pedagogia Sistèmica. És especialista en Educació emocional i en el treball pedagògic amb contes i narracions, amb experiència en diversos àmbits: famílies, universitat, docents, etc. És autora de Sota la pell del llop. Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals (Ed. Graó) i co-autora de Emocions i família. El viatge comença a casa (Ed. Graó). És presidenta de l’Associació Arae.

Maria Saura

Llicenciada en Ciències de l’Activitat física i l’esport. És terapeuta gestalt i terapeuta corporal integrativa (T.C.I.). És docent en la formació de Teràpia Corporal Integrativa i co-directora de l’Espai TCI de Mallorca.

20 juny, 2019

1 responses on "Professorat de la formació Pedagogia de l'Acompanyament 2019-2020"

Deixa un missatge