Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Nou taller de Contes i emocions

El proper 26 de setembre, l’Eva Martínez estarà a l’Espai Matís amb el taller Contes i Emocions.

El taller és una proposta d’exploració del propi món emocional, per tal de detectar les dificultats i fortaleses pròpies en l’acompanyament afectiu o terapèutic que oferim als infants. Els contes tradicionals recullen totes aquelles emocions i pulsions que no ens és fàcil viure i expressar, per això són un espai privilegiat d’aprenentatge sobre el nostre univers afectiu, emocional i relacional. Si, com a persones adultes, podem tenir cura de les nostres emocions, serem capaços d’oferir oportunitats de creixement als nostres infants, gràcies a la companyia d’un adult madur i responsable que ha après en pròpia pell a transformar els seus obstacles una oportunitats de creixement.

Això, precisament, és el que diuen alguns contes, que si superem les dificultats, ens convertim en els herois de la nostra història. Taller vivencial.

 

Amb Eva Martínez, mestra, terapeuta gestalt i formadora

On: Espai Matís, Pg Claret, 7 1r (Solsona)

Quan: 26 de setembre de 18 a 21 h

Preu: 20 €

Més informació i inscripcions: mcasas@copc.cat i 667 02 45 57

5 setembre, 2018

0 responses on "Nou taller de Contes i emocions"

Deixa un missatge

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook

cercador