AraeBCN

Mil i un contes

Una extraescolar per gaudir de la lectura

La nostra activitat “El gust per la lectura” ara es diu…”Mil i un contes”. Partim d’una idea clara: el gust per la lectura s’adquireix…gaudint de la lectura! I per això, en aquesta activitat juguem, riem, representem, ens disfressem, retallem, enganxem, expliquem contes, ens emocionem…i és clar, també llegim en veu alta, un de sol, o en grup, o cadascú a casa seva… i comentem el que llegim, i també el que ens passa fora dels contes, perquè la lectura i la vida s’assemblen molt; i per això també busquem respostes a les mil preguntes que ens fem tot remenant lectures i històries.

El format és el d’un extraescolar, una hora després de classe. Un/a educador/a de la nostra entitat porta propostes, jocs, tallers, idees i lectures, adaptades a cada edat. Però després, dins aquest marc, tot es parla, es replanteja i s’acorda, perquè siguin els propis nens i nenes els veritables protagonistes de l’espai. No cal dir que, tot i que, per cert, llegir no és obligatori, els nens i nenes llegeixen i s’ho passen pipa fent-ho! (I…xit! sabeu què? ens sembla que els educadors també!).

Si voleu portar l’ extraescolar “Mil i un contes” a la vostra escola, contacteu l’Associació Arae a través de: info@araebcn.com o dels telèfons 93.886.15.55 (ext. 3129) o als mòbils 699.49.12.36 / 667.944.680

IMG_0018-2

IMG_0108

IMG_0026

0 responses on "Mil i un contes"

Deixa un missatge