AraeBCN

El plaer en l’educació. L’alegria de viure, l’alegria d’aprendre

El proper 2 de febrer de 2019 celebrarem la jornada El plaer en l’educació. L’alegria de viure, l’alegria d’aprendre, un espai per reflexionar sobre el plaer dels infants per l’aprenentatge acadèmic i pel coneixement, i del nostre propi plaer per aprendre, educar i viure!

L’impuls de plaer és necessàriament un impuls de vida. Ens orienta al benestar i ens porta a la recerca d’allò que necessitem, quan és respectat i considerat com a un motor fiable. L’aprenentatge forma part de la nostra condició humana i el plaer ens garanteix experiències significatives i indispensables per viure d’una manera més rica; l’Educació, doncs, té l’oportunitat d’oferir-nos un temps, unes relacions i unes vivències que permetin als infants connectar amb el plaer i el desig genuí d’aprendre, que és el mateix desig de viure. Les persones que treballem en educació, tenim la sort de poder-ho oferir i –per descomptat- de poder-ho compartir.  Us proposem una jornada per connectar amb  el propi plaer i explorar la forma com el portem a l’Educació. Us convidem a trobar-nos, a compartir aquest dia, a aprendre i –sobretot- a gaudir.

Programa

nou horari educació i plaer

Preu i inscripcions

Preu anticipat: 80 € (abans del 20 de desembre de 2018)

Preu anticipat amb descomptes*: 72 €  (caldrà acreditar-ho a la inscripció).

Preu general: 85 €

Preu general amb descomptes* : 76.5 € (caldrà acreditar-ho a la inscripció).

  • Descompte del 10% per a persones sòcies d’Arae, persones sòcies o amigues del CEESC, o persones sòcies de la XELL. Caldrà acreditar-ho amb la documentació corresponent a la inscripció.

*Si véns amb 2 persones més, podreu acollir-vos al descompte i fer la vostra inscripció per 80 € per persona.

Recorda que després de fer la inscripció, tens 48 hores per a fer l’ingrés de l’import corresponent al compte ES35 1491 0001 2820 2377 8323. Un cop hagis fet l’ingrés, et confirmarem per mail la teva plaça.

Fes aquí la teva inscripció

 

Lloc i horari

Centre Cívic la Barceloneta (Conreria, 1. Barcelona)

Dissabte 2 de febrer de 9 a 20 h

Contacte:

Dimarts i dijous de 8:30 a 11 al telèfon 93 886 15 55 (ext.3129)

jornada@araebcn.com

S’ha sol·licitat el Reconeixement d’hores de Formació Permanent del Professorat del Departament d’Ensenyament, amb un total de 10 hores.

Amb la col·laboració de: Ajuntament de Barcelona, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Xarxa d’Educació Lliure, Fundación Claudio Naranjo.

0 responses on "El plaer en l'educació. L'alegria de viure, l'alegria d'aprendre"

Deixa un missatge