AraeBCN

El moment és ara

Activitats Primer Trimestre 2015-2016. Vic i Barcelona

Sense títol

Comença el curs, el cicle de la vida es reinicia i tota la nostra persona pren un aire de començament, d’emprendre coses noves, de conèixer altres persones, d’engegar nous projectes…o senzillament d’encarar amb un ànim nou les rutines habituals. Des de l’Associació Arae ens hem proposat que les nostres activitats, més que formatives – que també – siguin experiències que ens toquin l’ànima. Perquè la vida és llarga, però està feta de moments especials. I el millor moment sempre és ara.

Activitats a Vic

Xerrada de presentació: Ser per educar

Dijous 24 de setembre. De 18 h. a 19:30 h.

Presentem un espai que és alhora formatiu, vivencial, un grup de suport mutu, un acompanyament emocional…i molt més. Una experiència transformadora per iniciar o continuar un treball de creixement personal i professional, per tal d’aprofundir en el propi desenvolupament, la vivència de les emocions, les relacions, etc. Serà un espai de caire vivencial, on farem servir eines de dinàmica de grups, lúdiques i terapèutiques. Especialment indicat per persones que per raons familiars o professionals acompanyen el creixement personal i emocional d’altres persones i en general per a tota persona que vulgui fer un pas endavant en la seva vida.

En aquesta primera sessió de presentació es mostrarà un exemple del treball i s’explicaran les línies generals del taller, que durarà tot el curs.

MiquIMG_8360el Àngel Alabart, psicopedagog, terapeuta gestalt i MIQUEL ÀNGELorientador familiar

Eva Martínez, mestra, formadora i especialista en educació emocional i literatura infantil

Lloc: Aula F – Seminari de Vic

Preu: la sessió de presentació d’aquest taller és una activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Taller

Des de la música i l’escolta. Una porta oberta a la interioritat.

3 octubre. De 10 a 13:30

En aquest taller teòrico-vivencial es pretén donar eines molt senzilles per descobrir-nos i acostar-nos a la pròpia interioritat i essència. Ens calen recursos per auto-observar-nos, escoltar-nos, calmar la nostra ment i connectar amb el cos emocional. La música és una eina poderosa que connecta a nivells molt profunds i ens ofereix un punt de partida per atendre els intangibles. El cos, la respiració, l’atenció, la calma, la pau… son requisits fonamentals per estar bé amb un mateix i trobar la salut i equilibri per després desenvolupar els nostres potencials.

natxoNatxo Tarrés, músic (líder del grup Gossos) format en pedagogia sistèmica, resolució de conflictes i processos grupals.

Lloc: Aula F – Seminari de Vic

Preu: 30 € / 25 € (descompte). Inscripcions

Xerrada

Dansar amb les famílies. Comprendre per acompanyar

21 octubre. De 18 a 19:30

“Cada família és un món”, diu la dita popular. I això amaga una veritat més profunda del que sembla, perquè una família, com un món, té les seves pròpies regles i dinàmiques internes, i per tant acostar-s’hi requereix molt de respecte i humilitat. No obstant això, hi ha alguns marcs de referència que ens poden servir per comprendre millor la “dansa” de les famílies (la nostra i la de les persones amb qui treballem, si és el cas) i que ens poden posar en el camí d’intervenir des d’un lloc adequat.

MIQUEL ÀNGELMiquel Àngel Alabart, psicopedagog, terapeuta gestalt i orientador familiar

Lloc: Aula F – Seminari de Vic

Preu: Activitat gratuïta amb inscripció

Taller

Les lleis de la biografia humana

7 novembre. De 10 a 13:30 i de 15 a 18:30

Iniciem amb aquest taller un acostament a l’antroposofia – inspiradora entre altres coses de la Pedagogia Waldorf – per conèixer la seva visió de l’evolució personal a través de les lleis de la biografia humana. Coneixements i eines novedosos que de segur ens permetran comprendre i acompanyar millor els infants. En el taller es treballaran els canvis, crisis i transformacions que es produeixen en la nostra vida en cada etapa de set anys, les relacions entre els septennis i els moments de la vida en que intuïm més clarament el nostre propòsit vital. En relació amb això, es donaran eines per a pares i mares i educadors.

IMG_0951Montserrat Montané és mestra de Primària i d’Educació especial, formada en Pedagogia Waldorf, i professora de ioga. És biògrafa i analista del disseny humà.

Lloc: Aula F – Seminari de Vic

Preu: 60 € / 50 € (descompte). Inscripcions

Activitats a Barcelona

Taller Contes i emocions

24 octubre. De 10 a 13:30

Sabem que les emocions són part essencial de la vida a l’escola i a la família, i que els recursos personals dels mestres i de les mares i pares són fonamentals per tal d’acompanyar-les i realitzar intervencions que ens enforteixin, i que siguin veritables oportunitats d’aprendre a viure millor. Els contes poden ajudar-nos a elaborar tot allò que sentim, i a fer de la nostra feina un lloc d’autèntic aprenentatge per a les nostres vides. Espai de treball personal.

IMG_8360Eva Martínez, mestra i formadora, especialista en educació emocional i literatura infantil

Lloc: Centre Nexes, Barcelona

Preu: 30 € / 25 € (descompte). Inscripcions

Taller

Les lleis de la biografia humana (v. descripció a taller de Vic)

14 novembre. De 10 a 13:30 i de 16 a 18:30

IMG_0951Montserrat Montané

Lloc: Centre Nexes, Barcelona

Preu: 60 € / 50 € (descompte). Inscripcions

Espais de les activitats:

Vic: Aula F – Seminari de Vic. Rda. Camprodon, 5

Barcelona: Centre Nexes – C. Bruc, 99, 1r pis, Barcelona

Descomptes: tenen dret a descompte en les activitats de pagament els socis, persones a l’atur i estudiants

Inscripcions aquí

Més informació: info@araebcn.com

Telf.: 93.886.15.55 ext 3129 (dimarts i dijous de 10 a 13 h) / 699.49.12.36

 

1 responses on "El moment és ara"

Deixa un missatge