Menús de configuración en el Panel de Administración

AraeBCN

Continuem amb el projecte Creix, a Lliçà d’Amunt

El Projecte Creix va néixer  a partir de la demanda de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt i dels instituts de secundària del municipi, interessats per la possibilitat de donar un suport i una alternativa als nois i noies que per vulneracions dels reglaments respectius, són candidats a ser expulsats.

Enguany tornem a treballar sobre el terreny, aquesta vegada amb les tres escoles d’infantil i primària del municipi.

Des de l’Associació Arae proposem un projecte ecosistèmic, que preveu la intervenció amb els nens i nenes, però també amb el professorat i amb les famílies. L’Associació hi aporta educadores especialitzades que intervenen directament amb els nens i nenes, tant de forma individual com en grup, i també gradualment s’ha començat a treballar amb alguns dels grups-classe als que pertanyen. A més, es fa un treball amb les famílies, de costat amb el professorat dels centres. Un psicopedagog coordina el projecte i atén algunes de les famílies en sessions individualitzades, per ajudar-les a utilitzar els seus propis recursos i restablir, dins el possible, les dinàmiques que els puguin enfortir.

El projecte es va iniciar durant el mes de febrer del 2016, i des del primer moment, la implicació dels diversos agents educatius i socials del poble ha facilitat un treball en xarxa que està començant a donar els seus fruits.

19 setembre, 2018

0 responses on "Continuem amb el projecte Creix, a Lliçà d'Amunt"

Deixa un missatge

Qui Som

Som una Associació sense ànim de lucre, que treballa en el camp de l’educació, i en els àmbits de la formació permanent i suport a professionals, així com a mares i pares, l’atesa i acompanyament a persones i famílies (tant en el camp de l’ orientació i la teràpia com en el camp de l’aprenentatge escolar) i els projectes a mida per a centres i institucions. Més informació

A Facebook

cercador